در زمان خريد نان تازه و داغ فرصت دهيد تاخنک شود.
|
|
هرگز از روزنامه براي حمل نان استفاده نکنيد.
|
|
مي توانيد در منزل نانها را به اندازه دلخواه برش داده و بلافاصله در کيسه هاي مخصوص قرار دهيد و در فضاي مناسبي از فريزر که از ساير بسته هاي فريزري دور باشد به مدت طولاني نگهداري کنيد .
|
|
از قراردادن نانهاي داغ در داخل کيسه هاي نايلوني خودداري کنيد زيرا اين عمل باعث مي شود که نان عرق کند و زودتر بيات شود . اين موضوع سبب مي شود شرايط مناسب براي کپک زدن فراهم شده و دور ريز آن افزايش يابد .
|
|
خريد بيش از اندازه نان يعني اسراف که خود سبب افزايش ضايعات نان مي باشد .
|
|
نانهاي بسته بندي شده موجود در فروشگاه بايستي داراي مجوز از وزارت بهداشت و تاريخ توليد و انقضا باشد.
|
|
نان سبوس دار(نان تيره رنگ مثل سنگک ) در مقايسه با نانهاي سفيد مثل نان لواش ارزش غذايي بيشتري دارند .
|
|
مصرف نان سبوس دار ، مانع از جذب سريع قند وافزايش چربي هاي مضر خون مي شود .
|